dimarts, 4 de desembre del 2012

Taupo i Rotorua: grans llacs i fumaroles per tot arreu


El 26 de novembre arribem a Taupo al centre de l’illa Nord i on hi ha el llac més gran del país, té una superfície de 622 Km quadrats i quan fa vent té onades com qualsevol tarda d’estiu amb garbí a Calella de Palafrugell. S’hi pot navegar en veler per uns 35 $, val molt la pena. Alguns hem pujat el Mt. Tauhara de 1.090 metres a les afores de la ciutat des d’on es pot veure tot el llac, altres han optat per fer una passejada per la vora del llac o anar a fer una volta en veler. Com sempre la varietat d’activitats que es poden fer a qualsevol lloc és mega-extensa.




Després hem anat cap a Rotorua que envoltada d’antics cràters volcànics està plenes de fumaroles, piscines fe fang bullint, guèisers i una olor de sofre penetrant a la que t’acabes acostumant.




No podia faltar anar a fer una ‘hangi’ maorí, un sopar amb espectacle que ens acosta a la seva cultura, força guerrera temps enrere, però actualment plena d’atencions i agraïments pel nostre suport. Em passat un vespre diferent i en sortim ben satisfets i amb la panxa ben plena.













0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada