diumenge, 23 de març del 2008

A punt de caminar per l'Abel Tasman NP


Aixo es un parc tematic especialitzat en puzzles a Wanaka, hi ha un laberint que es una passada, i et dona uns poders magics molt especials! Wanaka es un poblet encantador, soleiat, amb un llac encantador que te la platja amb gespa i on evidentment ens hi hem banyat.
Un lloc que t'hi podries quedar tranquilament una setmana.



Vista des del Mt Roy de 1.578 m amb el llac Wanaka en primer terme i el Mt Aspiring al fons. Un altre dia espectacular.









Escoltant la glacera del Franz Josef atentament.

Vam quedar sorpresos al veure un guia amb un pic a l'esquena, com si anes a fer una rasa o a buscar or. Resulta que hi porten gent a fer un tomb per la glacera, els hi calcen uns grampons i els fan pujar per unes escales amb baranes de corda i tot. El pic es per anar a repassar els escalons quan queden arrodonits. No es broma us asseguro que es veritat.



El dissabte 22/3 com que feia un dia una mica enboirat vam decidir anar a les coves del Fox River, total alla si plou tant li fa.

Vam fer uns 200 metres de galeries subterranies. La cova te moltes concrecions i es practicament verge. La part que vam fer nosaltres no tenia cap dificultat.










A la tarda vam anar a Westport, al ser Setmana Santa les botigues eren tancades a la tarda, o sigui que decidim que soparem un sobre de pasta d'aquests d'emergencia i ens anem a la Tauranga bay a veure una colonia de foques.







Les cries no paraven de jugar a les petites piscines naturals i les mares no els hi treien l'ull de sobre.
Vaja com nosaltres quan arem petits. Ens hi vam estar mes de dues hores badant, i perque la gana va comencar a apretar que sino encara hi seriem!





I aixo no es un falguera, es un arbre que arriba a fer 8 metres (els que hem vist fins ara, potser n'hi ha de mes grans)
Aqui teniu una fulla abans de deplegar-se.

Ja us dire com es diu despres de fer la caminada de l'Abel Tasman, m'en vaig a fer la motxilla.

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada