dilluns, 17 de març del 2008

Routeburn & Greenstone track

Bon dia Catalunya des dels Alps Neozelandesos.

Ahir vam arribar despres de 5 dies de tresc. Vam fer els dos trescs seguits per aixi poder fer una volta circular, o sigui que son dues travesses independents una en un sentit i l'altra a l'inreves. Aquesta solucio ens va estalviar d'haver de fer 160 Km en bus per retrobar la nostra furgo.
Han estat en total uns 75 Km a peu, mes de 2.800 m de desnivell de pujada i casi 3.000 de baixada.

Els camins els tenen cuidadissims, continuem veient cascades, llacs i valls enormes. El punt mes alt eren 1.715 m pero en aquestes latituts a partir dels 1.000 m ja hi ha un paisatge d'alta muntanya.

Portavem un bon armari a l'esquena, als refugis no fan menjar, casdascu se l'ha de portar, com abans que carai!
El mes destacable pero, i amb diferencia: EL TEMPS. Tothom et diu que si de cada 3 dies nomes t'en plou 1, ja pots estar ben content... -doncs 5 dies sense ni una gota!!!
La gent del pais, els kiwis, ja parlen de sequera!
La veritat es que l'ammulet maori d'en Juanca ens esta protegint. Us recordo que estem en les terres on es va filmar El Senyor dels Anells, qui sap si l'ammulet es un anell camuflat!



Ahir ens vam trobar amb la Marta que va fer el Routeburn & Caples track amb 4 dies, vam acabar junts al mateix lloc. Un final perfecte per una aventura que continua...

2 comentarios:

Ramon, sóc a cala Eva Santi. Tot segueix bé, la LLuna i jo. Veig que vosaltres també us ho passeu molt bé. Que continui!
Petons,
La Cati

Hola nois, quina enveja!
veig que feu una cara plena de felicitat tots tres. el que expliqueu em fa venir salivera!
és molt agraït saber el que fan uns amics a l'altre costat del planeta i que a demés us ho esteu passant d'allò més bé, camineu força i disfruteu!!
una abraçada i molts de petons per tots tres, Ramón, Juanca i Joan.

Jordi Gerones Capell

Publica un comentari a l'entrada