divendres, 3 de maig del 2013

KIRGUISTAN: Terra de tradicions, cultura i natura


El Kirguistan o Kirguizistan és un país de grans serralades com les del Tien Shan i del Pamir, amb les seves cadenes muntanyoses i els famosos cims Pobeda (7.439 m.) i Lenin (7.134 m.). Aquestes grans cadenes de muntanyes han convertit Kirguizistan en un lloc geogràfic de glaceres intactes, sorollosos rius, transparents torrents, grans llacs i extenses i fèrtils valls alpines.

El nostre programa a Kirguistan és ideal per a totes aquelles persones que pretenen, en primer lloc, enriquir els seus coneixements sobre la història i cultura de pobles, relaxar-se i gaudir de la natura, capturar imatges de grans paisatges (en aquest territori hi ha moltíssims exponents de la cultura i història dels pobles que han passat per aquí), i per acabar gaudir de la seva gastronomia i hospitalitat.

Punt forts del programa:
El Parc Natural Ala Arxá està ubicat a les pendents nord de la serralada kirguissa, al congost del riu Ala Arxá  hi trobem paisatges únics.

Torre de Buraná que va ser un important centre comercial de la Gran Ruta de la Seda.

La vida nòmada dels habitants del
 llac Son Kul.

Yety Oguz es tradueix del kirguís com "Set Toros". Aquest pintoresc congost deu el seu nom potser a la semblança que donen unes formacions rocoses cobertes d'avets del Tien Shan.

El llac Issyk Kul, és el segon per la seva extensió entre els llacs alpins, després del llac Titicaca a Amèrica del Sud. Mesurant 182 km de llarg per 58 km d'ample, aquest llac es va formar com a resultat de l’activitat volcànica. L’activitat tèrmica del seu fons fa que mai es congeli, ni durant els més crus hiverns. A l'estiu les temperatures de l'aigua arriben als 25-28 graus centígrads (més calenta que l'aire) i us podeu banyar al llac envoltat dels pics nevats del Tien Shan.

En aquest enllaç podeu veure l'itinerari del programa per les dates del 19 al 27 d'agost de 2013: Programa Kirguistan






0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada